Welkom op de website van
Stichting Doelgroep Groene Leguanen.

De doelen van onze stichting zijn:

  • Opzetten en of ondersteunen van conservatie projecten voor dieren uit onze doelgroep.
  • Mensen met interesse voor herbivore hagedissen samenbrengen.
  • Verzamelen van data en informatie over herbivore hagedissen.
  • Uitbrengen van documentatie en data over herbivore hagedissen.

We proberen via deze individuele doelen een betere levenskwaliteit van herbivore hagedissen te verwezelijken. Zowel in het wild als in gevangenschap.

Voor ons voortbestaan zijn we voornamelijk afhankelijk van de inkomsten en de gegevens en teksten die we via onze donateurs krijgen. Daarom moeten we er dus voor proberen te zorgen dat er voldoende mensen donateur worden en blijven, via PR en met boeiende artikelen in ons magazine en informatie op de site. We proberen onze minimumdonatie zo laag mogelijk te houden, zodat onze informatie voor iedereen binnen handbereik ligt. Via mond-tot-mondreclame, via posters, flyers en via ons forum moeten we onze naamsbekendheid vergroten en iedereen met vragen van de benodigde informatie proberen te voorzien. Hiermee stimuleren we hopelijk het binnenkrijgen van donaties en andere inkomsten, want daarvan worden ook de kosten van bijvoorbeeld deze site betaald.

 

Op deze site zul je niet altijd al onze informatie over een onderwerp vinden. Al onze informatie is wel digitaal op cd-rom beschikbaar (zie doelgroepwinkel).

Petrosaurus
Petrosaurus

Sauromalus
Sauromalus

Uromastyx
Uromastyx

website foto Tiliqua rugosa
Tiliqua rugosa

Brachylophus
Brachylophus

Dipsosaurus
Dipsosaurus

website foto iguana
Iguana

Saara

Cyclura
Cyclura

Ctenosaura
Ctenosaura

Corucia zebrata
Corucia zebrata

 

[highlight1]

[eight_col]

Wordt u ook donateur van SDGL?

[/eight_col][four_col_last][button color=”green” size=”large” href=”https://digf.org/donateur-worden/” align=”left”]Steun ons…[/button][/four_col_last]

[/highlight1]