Donateur worden?

Ontvang 4 x per jaar de Iguana Varia met interessante artikelen over de doelgroepdieren.
Als donateur ontvang je 4 x per jaar de Iguana Varia met interessante artikelen over de doelgroepdieren.

De stichting heeft tot doel het bevorderen van het welzijn van herbivore hagedissen in gevangenschap in de ruimste zin van het woord. De stichting tracht haar doel te onder meer te verwezenlijken door het vergaren en verspreiden van kennis over herbivore hagedissen, het bevorderen van de voortplanting in gevangenschap, en het bemiddelen bij het herplaatsen van gekweekte dieren.

Donateur worden van de Stichting Doelgroep Groene Leguanen is niet duur. Voor een minimumdonatie van € 10,00 per jaar krijg je 4 maal ons doelgroepblad ‘Iguana varia’ thuis gestuurd.

Met deze donatie financieren wij ook onze website en het forum; daarnaast proberen we bijeenkomsten te organiseren waar de donateur met een relatief lage eigen bijdrage aan kan deelnemen.

Maak minimaal € 10,00 over op rekeningnr:  NL06 INGB 0000 0528 74 t.n.v. St. Doelgroep Groene Leguanen, Haarlem; Nederland. Je krijgt dan zodra het geld binnen is, je eerste boekje thuisgestuurd. Vanuit het buitenland (euro-landen) is dit zonder extra kosten mogelijk, je moet dan wel twee codes vermelden, dit zijn:

IBAN: NL06 INGB 0000 0528 74
BIC: INGBNL2A

Als je ook op het forum actief bent; vermeld dan je gebruikersnaam zodat we je ranking kunnen aanpassen.

Vermeld bij je betaling je adresgegevens, zodat we weten waar het doelgroepblad naartoe gestuurd kan worden. Is er na het lezen van deze site nog onduidelijkheid over het donateurschap, stuur dan een mailtje met je vraag naar info@sdgl.org

Vrij gift

Natuurlijk is het ook mogelijk om een vrije gift te doen.

Wil je Stichting Doelgroep Groene Leguanen graag steunen, zonder direct donateur te worden? Dat kan.
Elke financiële ondersteuning is welkom, hoe klein deze ook is.
Mocht u iets kunnen missen, dan kan dit overgemaakt worden op:

IBAN: NL06 INGB 0000 0528 74 ten name van: St. Doelgroep Groene Leguanen, Haarlem, Nederland, onder vermelding van “vrije gift”

Wil je dat je donatie naar een specifiek conservatieproject gaat? Vermeld dan de projectnaam erbij. Wij zorgen ervoor dat de volledige donatie bij dit project terecht komt.

Paypal

Vanaf heden is het ook mogelijk om via Paypal een gift te doen. Klik op de knop hieronder om uw donatie te doen.

Let op, de Paypal donaties zijn alleen bedoelt voor vrije giften. Om donateur te worden van de stichting dien je een overboeking via de bank te doen met bijbehorende adresgegevens die nodig zijn voor het versturen van de Iguana Varia.


Donate with PayPal